Ons team

De gezichten achter het programma

Met een persoonlijke missie richtte Erik in 2014 Kenya Youth Hockey Development op. Inmiddels is het een stichting geworden.
Ons kernteam bestaat uit drie bestuursleden en een manager.

Het bestuur

Luc
Kersten

Penningmeester

Luc werkt als sitemanager in de chemische maakindustrie. Luc speelde hockey bij HDM en de laatste 15 jaar als veteraan bij HC Breda. Hij werkte vele jaren in het buitenland en nam drie keer deel aan het Zuid-Oost Azië hockeytoernooi (ZOAT). Luc’s motivatie om KYHD te steunen is zijn sterke overtuiging dat teamsport ideaal is voor jonge mensen om zichzelf ontwikkelen door een combinatie van plezier en discipline.

Joost van
Mierlo

Sectretaris

Joost van Mierlo (1962) is partner bij De Voort Advocaten I Mediators in Tilburg. Hij bekleedt sinds jaar en dag uiteenlopende bestuurlijke en toezichthoudende functies. Joost is getrouwd en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd speelt hij onder meer nog altijd graag een partijtje hockey. Zie hier zijn volledig CV.

Floris Carlier

Voorzitter

Floris Carlier (1968) is een senior leider in de bancaire sector en heeft ruime ervaring in zowel Nederlandse als internationale omgevingen. Floris is getrouwd, heeft drie kinderen en speelt hockey bij MMHC Voordaan. Hij is ervan overtuigd dat kinderen door samen te sporten waardevolle levensvaardigheden leren en de kans krijgen om als mens te groeien.

Het management

Erik van
der Dussen

Oprichter

Erik van der Dussen works as a strategy and risk consultant in East Africa. Erik and his family moved from Europe to Africa, Nairobi in Jan 2014 for four years
He has played hockey since the age of 10, but had to wait until he was 48 to win a league with his fellow Veterans.
His motivation to set up and manage the KYHD program is the pure joy that his boys and girls show off, each time that they join the hockey pitch.

Het werk dat we doen kunnen we niet zonder onze partners en sponsoren. Benieuwd wie ze zijn?
Ontdek ze allemaal

Het werk dat we doen kunnen we niet zonder onze partners en sponsoren. Benieuwd wie ze zijn?