Resultaten om trots op te zijn

Impact

We hebben sinds januari 2014 in samenwerking met partners en supporters veel bereikt. Vele honderden kinderen – en soms wel met honderd tegelijkertijd – zijn door de jaren heen getraind en verzorgd tijdens het wekelijkse programma in het City Park Hockey stadium. Ze kregen niet alleen materiaal, training, en voedsel; ook werd gezorgd voor medische hulp en mentale begeleiding. Wat we hebben bereikt?

Hockeyprestaties

Het HESA jongensteam heeft al diverse schooltoernooien gewonnen en zo de teams van luxe privéscholen het nakijken gegeven. Om trots op te zijn! Ook heeft Tom Olal een meisjesteam samengesteld: Orange Leonas. Na een jaar spelen, promoveerde het team op nationaal niveau naar de Premier Hockey League.

Schoolprestaties

Door hockey en sportdiscipline zijn niet alleen de prestaties op het veld, maar ook de schoolprestaties van onze jongens en meisjes aanzienlijk verbeterd. Van alle kinderen zijn er velen doorgestroomd naar clubs en schoolteams, bijvoorbeeld dankzij de Rabobank sport (school)beurzen. Steeds meer lagere schoolkinderen spelen zich in the picture van goede middelbare scholen met een serieus sportprogramma. Via de beurzen krijgen ze gratis toegang tot de scholen, waarmee ze kans hebben op een betere toekomst.

We gaan verder

We hebben dankzij de materiaaldonaties ook vele andere kinderen aan het hockeyen gekregen, tot in het uiterste westen van Kenia aan toe: in Kisumu. Het weeshuis Shelter Children’s Home kreeg naast hockeyspullen ook twee gloednieuwe hockeygoals voor op hun sportveld, gemaakt in de werkplaats van Security Group Africa, een van onze supporters.

Wil jij samen met ons impact maken?
Steun ons, doe mee!

Wil jij samen met ons impact maken?