Onze samenwerkingen

Supporters & partners

Samen werken we aan een kansvolle toekomst voor kinderen en jongeren in Kenia. Wij zijn trots op en dankbaar voor de samenwerking met onze supporters en partners. Zij zijn het die de missie van Kenya Youth Hockey Development mogelijk maken: kinderen geluk brengen door hockey. Onze supporters ondersteunen ons financieel, met materiaal, giften en hun expertise. Onze partners zijn de partijen waarmee we krachten bundelen om in Kenia alles voor elkaar te krijgen.

Onze supporters

We zijn trots op onze supporters die ons ruimhartig ondersteunen.
Dat zijn er veel om op te noemen, te beginnen met die van het eerste uur!

Hockeyclub in Breda

Hockeyclub Breda is van vaste waarde voor ons initiatief sinds de start in 2014. De club is als community nauw betrokken bij alles wat we doen en maakt onze missie mogelijk met materiaaldonaties en sponsoring.

Steun uit de Rotterdamse haven

Rotterdam World Gateway, Peinemann en Famous Pacific Shipping Rotterdam maken de zending en import mogelijk van materiaaldonaties van HC Breda, Jumbo en andere supporters.

Pim Janus en Ewout Sloof

Pim Janus en Ewout Sloof, HC Breda Veteranen en ondernemers in respectievelijk Janus Vaten en Oryx, dankzij wie we de eerste jaren alle kinderen hebben kunnen vervoeren van en naar de hockeyvelden en wekelijkse warme maaltijden hebben kunnen voorschotelen.

Rabobank

Nu nog steeds een hoofdsponsor en goed voor een reeks hockeystudiebeurzen waarmee meisjes zich letter de sloppenwijk uit hockeyden. Daarnaast sprong de Rabobank bij toen Hockeyclub Voordaan de tweede zending hockeyspullen beschikbaar stelde.

Jumbo Golf & Hockey

Jumbo Sport heeft in 2021 een indrukwekkende materiaaldonatie gedaan van schoenen, sticks en kleding en daarmee ruim honderd van onze hockeykinderen in het nieuw gestoken.

CMS Derks Star Busmann

CMS Derks Star Busmann die van ons initiatief een stichting hebben gemaakt.

Dilpack

Dilpack dat ons programma twee jaar heeft gesponsord.

Familie Ottenhof

Familie Ottenhof en al hun vrienden die tijdens een grootse Rally een mooi bedrag inzamelden. Hiermee hebben we het Lenana jongensteam kunnen lanceren.

Overige supporters

Kees van Lede en Hein van Opstal, die ook hockeystudiebeurzen verstrekten. Overige bedrijven, instellingen en clubs die het KYHD initiatief hebben geholpen, zoals Rotary Club Breda, HC Push, HC Naarden, HCG en vele anderen. Onze dank is groot.

Onze partners

Kenya Hockey Union

Alles is begonnen in samenwerking met Tom Olal en zijn collega-coaches die namens de Kenya Hockey Union en haar affiliatie jeugdhockeytalent wilden ontwikkelen.

Kenya Hockey Union

Alles is begonnen in samenwerking met Tom Olal en zijn collega-coaches die namens de Kenya Hockey Union en haar affiliatie jeugdhockeytalent wilden ontwikkelen.

Federation Internationale de Hockey

Naast de Kenya Hockey Union, draag de Federation Internationale de Hockey (FIH) ons project een warm hart toe. Meer weten? Je leest er alles over in deze publicatie.

HESA

We werken ook samen met HESA, een vriendengroep die zich bekommert om de kinderen die in de Lenana sloppenwijk wonen. Je leest er meer over in ons Lenana verhaal.

Overige partners

Daarnaast werken we samen met de Wazalendo Hockey Club, Shelter Children’s Home, Kerugoya Girls High School, Kibera School en veel andere lokale partijen.

Ons ook steunen?
Contact

Ons ook steunen?